СГ "ТАС" виплатила понад півмільйона гривень за викрадені автодеталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад півмільйона гривень за викрадені автодеталі

Особисті фінанси
38
Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» – понад 500 тисяч гривень було відшкодовано клієнтові компанії з Одеси, власникові позашляховика Lexus RX.
Дорогий автомобіль було пошкоджено невстановленими особами вночі на парковці. Зухвалі злодії зняли та вкрали передній бампер Lexus, а також розбили блок-фари та скло однієї з дверцят. Пошкодження виявив хазяїн автомобіля вже вранці, коли збирався їхати на роботу. На жаль, співробітникам поліції, які приїхали на виклик, знайти зловмисників по гарячих слідах не вдалося. Наразі їх пошуки тривають. Водночас Страхова група «ТАС», не очікуючи на результати пошуків, прийняла рішення про визнання інциденту страховою подією та оперативно відшкодувала автовласникові завдані йому збитки, що склали 564424 грн. Авто було застраховано за програмою «5 зірок» договору ЄвроКАСКО.
Нагадаємо, програмою «5 зірок» передбачено покриття максимального переліку страхових ризиків, прискорену виплату страхового відшкодування, VIP-сервіс, розширене покриття гідроудару, пошкодження зовнішніх елементів, в тому числі державних знаків, шин, дисків, тощо.
Загалом договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм, розрахованих на всі сегменти автовласників, з різними потребами в ступені страхового захисту та різними фінансовими можливостями. Мінімальний страховий тариф за договором становить 0,99%.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас