День фінансів: повернення Wizz Air, головне завдання Смолія, заклик Порошенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: повернення Wizz Air, головне завдання Смолія, заклик Порошенка

748
Середа, 21 листопада. Коломойський про дефолт, Порошенко про ЄСВ, Смолій про головне завдання.
Коломойський з міркуваннями. Дефолт ще ніколи нікому не нашкодив, так Коломойський прокоментував співпрацю України з МВФ. “А чим дефолт поганий? Подивіться на Грецію, які красунчики, сказали: “500 млрд не повернемо”, і все, до побачення. Його (грецький сценарій – ред.) потрібно було застосовувати ще 2014 року, тому що країну розікрали під покровительством, в тому числі і Міжнародного валютного фонду, і під покровительством всіх іноземних посольств”, – розмірковує Коломойський.
Порошенко із закликом. Президент України Петро Порошенко закликав до компромісу щодо розширення бази оподаткування ЄСВ. Каже, це крок, який ми повинні з усією відповідальністю підтримати. Бізнесу необхідно піти назустріч, тому що «ми не можемо говорити про те, що в країні все добре, коли пенсії зростають найменше».
Смолій із завданням. Голова Нацбанку назвав основне завдання для НБУ на наступний рік. З його слів, у разі успіху споживачі почуватимуться впевненішими при ухваленні фінансових рішень, активніше здійснюватимуть фінансові операції і оживлятимуть економічні відносини всередині країни.
Вараді (гендир Wizz Air) з планами. Угорський лоукост Wizz Air планує відновити роботу української дочки “Візз Ейр Україна” 2019 року. Крім того, Компанія планує інвестувати $2,5 млрд для збільшення українського авіапарку до 20 нових літаків Airbus A320 і Airbus A321.
Нардепи з розблокуванням. Рада розблокувала процес підписання закону про внесення змін в Податковий кодекс, який знизить акциз на легкові автомобілі. Після відхилення постанов про скасування результатів голосування спікер парламенту Андрій Парубій може підписати закон з податковими змінами.
Як наслідок, в середу громадська організація “АвтоЄвроСила” вирішила припинити перший етап боротьби і перейти до підготовки до наступної акції. “Після провального голосування у ВР акція у попередньому форматі більше неактуальна, тому ухвалили рішення припинити перший етап боротьби і перейти до підготовки до наступної акції “Вимагаємо вето президента!“– йдеться в повідомленні організації.
OLX з новим гендиректором. Сервіс OLX в Україні призначив на посаду CEO Катерину Онищенко, яка раніше була директором з маркетингу. Онищенко приєдналася до команди OLX регіону “Україна і Центральна Азія” в 2013 році як директор з маркетингу. З квітня 2018 року відповідала, в тому числі і за розвиток бізнес-вертикалей майданчика, де основний фокус спрямовано на просування категорій “Нерухомість” і “Робота”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас