У Китаї розробили роторний безпілотник з висотою польоту до 5000 метрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї розробили роторний безпілотник з висотою польоту до 5000 метрів

Технології&Авто
360
Китайські інженери розробили малогабаритний багатороторний безпілотний літальний апарат типу X-M20, який здатний піднятися до висоти 5000 метрів.
Новий безпілотник, що працює на електроенергії, був розроблений в місцевому інституті з дослідження і розвитку вертольотів.
Безпілотник X-M20 вагою 20 кілограмів здатний піднятися до висоти 5000 метрів і витримати пориви вітру силою до 7 балів. Завдяки здатності до безперервного польоту новий безпілотник може літати протягом однієї години з навантаженням вагою до п’яти кілограмів.
На відміну від багатороторних дронов, що часто зустрічаються на ринку і управляються за рахунок зміни швидкості обертання гвинта, новий безпілотник може управлятися за допомогою зміни крокового кута лопатей гвинта, тобто має більш високу ефективність, оперативність та вітростійкість, повідомили в Інституті з дослідження і розвитку вертольотів.
Більш того, X-M20 оснащений лопатями гвинта з високою продуктивністю, які дозволяють дієво знизити енерговитрату і шум, а також збільшити тривалість безперервного польоту.
Новий безпілотник придатний для виконання таких завдань, як прикордонне патрулювання, боротьба з тероризмом, ведення географічних досліджень, а також моніторинг дорожнього руху.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас