Радабанк на Дніпровському економічному форумі DEF’ 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк на Дніпровському економічному форумі DEF’ 2018

Особисті фінанси
19
15-16 листопада у м. Дніпро проходив другий Дніпровський економічний форум DEF’ 2018, організований Дніпропетровською обласною державною адміністрацією та Дніпровською обласною радою. Понад 40 конференцій та круглих столів, дискусій та семінарів, близько 150 спікерів та 1500 гостей – таким був найбільший регіональний економічний форум в історії України, створений для комплексного підходу до питання регіонального розвитку, орієнтованого на євро-атлантичну інтеграцію.
Окрім традиційних задач – встановлення плідних ділових контактів та ділової комунікації – DEF’2018 орієнтований на допомогу бізнесу в пошуках потрібних знань та технологій, знайомство з можливостями дострокового планування та розвитку, сприяння впровадженню інноваційного підходу до будування бізнесу.
Департамент корпоративного бізнесу Радабанк, як учасник форуму, презентував лінійку банківських продуктів для бізнесу, створену відповідно до найактуальніших потреб та ринкових трендів – широкий спектр депозитних та кредитних програм, розрахунково-касове обслуговування, валютні операції, супроводження рахунків умовного зберігання ескроу.
Радабанк активно слідкує за тенденціями в банківському обслуговуванні бізнес-сектору, що допомагає нам створювати продукти, які відповідають високим стандартам якості.
Ознайомитися з лінійкою продуктів для бізнесу від Радабанк Ви можете на нашому сайті, а також звернувшись до контакт-центру за номером 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас