FinRetail 2018 - Місце зустрічі лідерів фінансового роздробу! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinRetail 2018 - Місце зустрічі лідерів фінансового роздробу!

Фінтех і Картки
485
До 3-ї практичної конференції FinRetail 2018 залишився лише тиждень.
Вже 23 листопада в п’ятницю зберуться лідери думок фінансового роздробу для обміну ідеями і якісного нетворкінгу
Програма заходу тематично розділена на 2 потоки:
- «Маркетинг і продажі» – про найактуальніші теми побудови маркетингових стратегій, нові тренди таргетованої реклами, аналіз конкурентного середовища, оцінку та вибір каналів продажів і інструментів просування, пошуку нових і утримання наявних клієнтів.
- «Технології для бізнесу», де українські та закордонні експерти продемонструють технологічні новинки зі сфери віддаленої ідентифікації, моніторингу дистанційних каналів продажів, скорингу, бізнес-аналітики, застосування Big Data і штучного інтелекту. Все те, що вже зараз може допомогти бізнесу в правильній оцінці і комунікації зі своїм клієнтом, визначенню вузьких місць в бізнес-процесах і їх усунення, зниження ризиків неповернення кредитів і, звичайно, зростання прибутковості.
Конференцію буде корисно відвідати як практикуючим маркетологам, керівникам роздрібного бізнесу банків і фінансових компаній, особам, які відповідають за продажі і розвиток бізнесу в цілому, так і технічним директорам, ризик-менеджерам, в область завдань яких входить оптимізація процесів, впровадження технологій, оцінка ризику і забезпечення якості кредитного портфеля.

Тут кожен знайде для себе корисний контент.
Програма FinRetail 2018 побудована на реальних практичних кейсах, з демонстрацією реальних результатів. Все те, що перевірено і може бути використано в роботі вже завтра.
Відкриє конференцію Перший заступник Голови НБУ – Катерина Рожкова.
Цього року на FinRetail 2018, крім українських спікерів, своїм досвідом поділяться представники Литви, Польщі, Болгарії, Німеччини та Франції.
*Серед експертів конференції: співзасновник MonoBank і Fintech Band – Олег Гороховський, Генеральний директор Укрпошти – Ігор Смілянський, Генеральний директор Advanter Group – Андрій Длігач, член Правління ОТР Банк – Лілія Лазепко, засновник Taqanu – Balasz Nemethi, співзасновник і CEO Yelloan – Michael Diguet, регіональний менеджер Google Україна – Андрій Радевич, начальник управління стратегії реформування банківської системи – Михайло Видякин; член Нацкомфінпослуг – Олександр Залєтов; голова Правління, асоціація ВАФК – Ганна Замазєєва; керівник напрямку роботи з торговими підприємствами, Приватбанк – Євген Васильцов, технічний директор Авентус Груп Литва – Віктор Комягін; операційний директор Platon – Андрій Батарін, Віце-президент Vintom – Marcin Kozlowski, керівний партнер Solanteq – Павло Малишев та інші.
У виставковій демо-зоні учасники зможуть протестувати віртуальні окуляри від компанії SMART Business, оцінити останні розробки платіжних сервісів від Platon, Fondy, UaPay. Взяти участь у розіграші цінних призів.
Завершиться захід фуршетом і коктейльною вечіркою. Гостей пригощатиме торгова марка Jack Daniel’s
Детальніше ознайомитися з програмою заходу та зареєструватися можна на сайті
Організатори: компанія BankOnline, фінансовий портал Мінфін, асоціація ВАФК.
Генеральний спонсор – компанія Platon – один з лідерів ринку процесингу платежів, яка вже 6 років успішно надає свої послуги українським та європейським учасникам ринку електронної комерції!
Місце проведення: Київ, вул. Липківського 1А, РК «Ультрамарин», 3-й поверх.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас