Кредитна картка Forward Bank увійшла у ТОП-10 кращих кредиток України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитна картка Forward Bank увійшла у ТОП-10 кращих кредиток України

Особисті фінанси
123
Кредитна карта від Forward Bank посіла 8 позицію рейтингу «Кращі кредитки України» за версією рейтингу одного із провідних ділових інтернет-видань України – UBR.ua.
Як повідомляється UBR.ua в рейтингу були проаналізовані пропозиції більш ніж двох десятків українських банків, з них був сформований рейтинг з 18-ти кращих. Оцінювання відбувалося за наступними критеріями: базова та ефективна ставка кредитування; доступний розмір позики; умови погашення та використання; додаткові комісії та бонуси; штрафи та інші санкції до порушників платіжної дисципліни.
Так, для клієнтів, які оформили кредитну карту Forward Bank діє програма лояльності cash-back, в рамках якої нараховується cash-back за розрахунки в торгово-сервісній мережі до 1,5%. В рамках діючого календаря cash-back банк протягом 2018 року щомісяця виділяє кілька категорій торговців, за якими cash-back становить 5%. Додатково банк надає підвищений cash-back на першу покупку та до дня народження клієнтів. При цьому ліміт може бути збільшений до 100 тис. грн. Для цього необхідно активно користуватися наданими кредитними коштами на карті та якісно обслуговувати борг – своєчасно та в повному обсязі вносити платежі. Для власників карток Forward Bank доступний мобільний додаток до Інтернет-банку та чат-бот у Telegram.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас