Ще в одному місті відключають житлові будинки від опалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще в одному місті відключають житлові будинки від опалення

Енергетика
1168
У Харкові через ремонтні роботи з усунення дефектів на теплових магістралях відключають опалення і подачу гарячої води в житлових будинках і об’єктах соціальної сфери.
Як повідомляється на офіційному сайті КП “Харківські теплові мережі”, у середу в Шевченківському районі міста без тепла і гарячої води залишилися 59 житлових будинків, три школи, одна дитяча установа і один лікувальний заклад. Це пов’язано з виведенням в ремонт ділянки тепломагістралі ТМ-45 для усунення дефекту по вул. Єсеніна, 2. Ремонтні роботи планується закінчити до 21:00 середи.
У четвер буде відключено тепло в 73 житлових будинках і одній школі в Немишлянському районі міста. Крім того, гарячу воду відключать у 21 житловому будинку та школі. Це пов’язано з виведенням в ремонт ділянки тепломагістралі ТМ-96 для усунення дефекту по вул. Пожарського, 10/2.
Як повідомляє прес-служба Харківської міськради, з середи почав працювати багатоканальний номер для прийому звернень громадян з питань відсутності теплопостачання у житлових будинках міста.
“Залишити заявку можна за номером КП “Харківські теплові мережі”: 725-50-00. Як повідомили на підприємстві, запуск “гарячої лінії” дозволить оперативно приймати заявки від харків’ян, і, відповідно, дасть можливість швидше вирішувати проблеми, пов’язані з відсутністю теплопостачання в житлових будинках”, – йдеться в повідомленні прес-служби міськради.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас