СБ до лютого-2019 запустить проект "прискорення інвестицій у сільське господарство України" на $753 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБ до лютого-2019 запустить проект "прискорення інвестицій у сільське господарство України" на $753 млн

Казна та Політика
249
Світовий банк (СБ) до лютого 2019 року має намір запустити проект “Прискорення інвестицій в сільське господарство України”.
Про це повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.
“Проект має багатогалузевий характер і буде реалізовуватися Мінагропродом, Мінінфраструктури, Мінприроди, МЕРТ. Орієнтовний обсяг фінансування для реалізації всіх заходів в рамках проекту – $753 млн, в тому числі кредит Світового банку – $200 млн”, – зазначено в повідомленні Мінагропроду.
За даними міністерства, проект спрямований на гармонізацію українського законодавства відповідно до вимог ЄС, удосконалення системи держпідтримки с/г, диверсифікацію виробництва аграрного сектору, розвиток сільських територій, посилення спроможності у сфері безпеки харчових продуктів, вирішення логістичних питань, поліпшення якості землекористування, поліпшення управління водними ресурсами, поліпшення доступу до с/г ресурсів, удосконалення доступу до фінансових ресурсів та інструментів управління ризиками.
Координатором проекту є Мінфін, який отримуватиме попередньо узгоджену суму кредиту та розподілятиме між міністерствами-виконавцями.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас