Linde вкладе 20 млн євро в будівництво в Литві повітророзділювального заводу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Linde вкладе 20 млн євро в будівництво в Литві повітророзділювального заводу

Фондовий ринок
588
Міжнародна група компаній Linde Group, один з провідних світових виробників газів промислового і медичного призначення, планує інвестувати 20 млн євро у будівництво заводу у вільній економічній зоні Кедайняй в Литві.
Як повідомила компанія AGA, що входить до групи, планується, що підприємство з виробництва технічних газів приступить до роботи в 2020 році. Установка буде виробляти кисень і азот для ринку Литви, Естонії і Латвії.
“Мета проекту – задовольнити постійно зростаючий попит на промислові гази з боку вже наявних і нових клієнтів. Оскільки завод в Кедайняї стане другою установкою повітря AGA в країнах Балтії, він буде підтримувати споживачів дуже високою надійністю поставок. Близькість виробничого майданчика до багатьох споживачів також дозволить скоротити транспортування, сприяючи позитивному екологічному ефекту”, – йдеться в повідомленні.
“Ці інвестиції багато у чому підтримують нашу стратегію і позиціонують нас як провідну газову компанію. Ми багато років працювали разом з нашими клієнтами, щоб підвищити продуктивність, безпеку, якість і знайти нові інноваційні застосування газів. AGA і Linde Group вірять в стійке зростання ринку Прибалтики і тому вирішили збільшити інвестиції”, – зазначила керівник продажів і маркетингу AGA в Балтії Йоханна Юліковскі.

Довідка Finance. ua

  • Linde Gas – один з найбільших постачальників технічних газів в Європі і світі. Компанія утворена в 2000 році об’єднанням шведської AGA і німецької Linde Technische Gase, яка є частиною концерну The Linde Group.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас