"Автоцивілку" від Аска тепер можна купити через Viber — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Автоцивілку" від Аска тепер можна купити через Viber

Особисті фінанси
23
Партнер Аска, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запустив новий сервіс – оформлення через месенджер Viber страхового поліса ОСЦПВ з онлайн оплатою і миттєвим отриманням поліса на e-mail.
Скористатися новим сервісом можуть як клієнти ПУМБ, так і клієнти інших банків. Щоб оформити поліс, необхідно в меню банкінгу ПУМБ в Viber перейти в розділ «Автоцивілка (ОСЦПВ)». Далі потрібно внести дані паспорта, ІПН та інформацію про транспортний засіб.
Згідно з українським законодавством, поліс ОСЦПВ може бути як в паперовому, так і в електронному вигляді. Оформлення страховки через банкінг ПУМБ в Viber передбачає обидва варіанти: при оформленні паперового поліса він буде безкоштовно доставлений клієнтові на вказану адресу протягом 3-5 робочих днів. Оформивши електронний поліс, клієнт його отримає на e-mail відразу після оплати страхового платежу. Оплата відбувається online через сервіс PayHub – в Viber приходить коротке посилання, перейшовши за яким потрібно ввести реквізити карти і оплатити поліс.
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас