Сумарні продажі стільникових апаратів Huawei перевищили 4 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сумарні продажі стільникових апаратів Huawei перевищили 4 млрд

Фондовий ринок
273
Президент підрозділу Huawei Consumer Cloud Services Чжан пін (Zhang Ping) в рамках заходу World Internet Conference в Китаї розповів про успіхи компанії на ринку стільникових апаратів.
За його словами, за весь час Huawei реалізувала по всьому світу понад 4 млрд «трубок». Тільки на китайський ринок компанія на сьогоднішній день поставила приблизно 2 млрд стільникових апаратів.
За підрахунками International Data Corporation (IDC), в третьому кварталі поточного року в глобальному масштабі було реалізовано 355,2 млн смартфонів. Це приблизно на 6% менше від результату річної давності: тоді поставки дорівнювали 377,8 млн одиниць.
На тлі загального падіння Huawei впевнено зміцнює позиції: за три місяці компанія реалізувала 52,0 млн смартфонів. Це на 32,9% більше від торішнього результату, коли відвантаження дорівнювали 39,1 млн одиниць. З часткою в 14,6 % Huawei зараз перебуває на другому місці в списку провідних виробників смартфонів, поступаючись тільки Samsung.
У поточному році Huawei розраховує реалізувати в цілому понад 200 млн смартфонів. Протягом кількох найближчих років компанія має намір продати ще 1 млрд стільникових апаратів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас