Чиновники "Київавтодору" через фіктивну схему привласнили мільйони - ГПУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновники "Київавтодору" через фіктивну схему привласнили мільйони - ГПУ

Кримінал
417
Прокуратура Києва оголосила про підозру трьом чиновникам “Київавтодору”, які підозрюються в привласненні 8 млн гривень.
Про це повідомляє прес-служба ГПУ.
Як зазначається, прокуратура Києва оголосила про підозру у вчиненні злочину трьом посадовцям “Київавтодору”, які торік із залученням фіктивних підприємств для участі в проведенні тендеру заволоділи коштами міського бюджету в сумі 8,3 млн гривень.
“Під час обшуків у комунальних установах і за місцем проживання фігурантів справи вилучено чорнові записи, комп’ютерну техніку та фіктивну документацію, що підтверджує вчинення протиправних фінансово-господарських операцій з розкрадання бюджетних коштів”, – йдеться в повідомленні.
“Наразі всім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Відповідно до закону такі дії караються позбавленням волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна”, – повідомляє прес-служба.
Пізніше в “Київавтодорі” заявили, що інформація Генпрокуратури про оголошення підозри трьом чиновникам “Київавтодору” є недостовірною.
За словами комунальної корпорації, у органу досудового слідства відсутні докази вчинення зазначеного інкримінованого злочину.
У повідомленні сказано, що за результатами перевірки Держаудитслужбою визначено, що ніякої шкоди, заподіяної бюджету при нанесенні розмітки, не виявлено.
“Зараз до жодного із зазначених підозрюваних працівників не застосовано запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту”, – йдеться в заяві компанії.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас