Жовтневі виплати СГ "ТАС" за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ перевищили 30,24 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жовтневі виплати СГ "ТАС" за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ перевищили 30,24 млн грн

Особисті фінанси
18
Страхова група «ТАС» оприлюднила дані щодо своїх виплат в жовтні.
Так, протягом другого осіннього місяця СГ «ТАС» лише за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників було відшкодовано потерпілим 18 258 046 грн. Водночас сума виплат страховика за договорами страхування наземного транспорту в жовтні склала 11 983 372 грн.
Здебільшого саме на договори КАСКО припали й найкрупніші виплати компанії за місяць.
Зокрема відшкодування в розмірі 850000 грн було виплачено Страховою групою «ТАС» власникові вантажного автомобіля Volvo FH, застрахованого за договором «Правильне КАСКО». Аварія, в якій було пошкоджено вантажівку, сталася на Чернігівщині. На слизькій дорозі водій автомобіля не впорався з керуванням та допустив його з’їзд в кювет. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та прийняла рішення про оперативну виплату належного відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків.
Водночас виплата СГ «ТАС» за іншу пошкоджену в ДТП вантажівку – Iveco Trakker – склала 560388 грн. Аварія сталася на Одещині. Намагаючись уникнути зіткнення з авто, що виїхало на смугу зустрічного руху та мчало прямо назустріч великій машині, водій Iveco різко вивернув кермо, але не впорався з керуванням та не зміг втримати завантажений автомобіль. В результаті вантажівка вилетіла в кювет. Iveco Trakker також було застраховано за договором «Правильне КАСКО».
В свою чергу, сума виплати СГ «ТАС» за пошкоджений в аварії автомобіль Toyota RAV4 склала 581578 грн. ДТП за участю застрахованого за договором КАСКО «Зелений коридор» позашляховика сталася на Закарпатті. Водій Toyota RAV4 не впорався з керуванням, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автівкою, що рухалась попереду. Внаслідок аварії було суттєво пошкоджено переднюю частину Toyota. Однак власникові машини оплачувати її ремонт з власного гаманця не довелося – страховик повністю виконав свої зобов’язання за договором та відшкодував клієнтові всі заподіяні йому збитки.
Серед інших великих виплат компанії, здійснених за договорами страхування наземного транспорту протягом місяця, також варто відзначити відшкодування збитку в розмірі 383273 грн – вказану суму було перераховано клієнтові СГ «ТАС», чий автомобіль Mazda СХ-5 було пошкоджено в ДТП. Аварія із застрахованим за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» кросовером сталася на Черкащині. Водій не врахував складну дорожню обстановку, не обрав безпечну швидкість, не дотримався припустимої дистанції до транспортного засобу, що їхав попереду, та допустив зіткнення з вантажівкою ТАТА, після чого Mazda винесло на узбіччя. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено передню частину застрахованої СГ «ТАС» автівки та розбито її вітрове скло.
Водночас виплата компанії за викрадений в столиці автомобіль Toyota Camry склала 321240 грн. Дванадцятирічну машину було викрадено вночі прямо від будинку її власника. Пошуки авто по гарячих слідах бажаних результатів не дали. Між тим, Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про визнання події страховою та виплату належного за договором «Правильне КАСКО» страхового відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків.
Варто додати, що в жовтні Страхова група «ТАС» також виплатила досить велике страхове відшкодування за договором страхування майна «Повний житлозахист». Так, 894016 грн було перераховано клієнтові компанії, власникові фактично знищеного внаслідок пожежі приватного будинку на Вінниччині. За попередньою інформацією, причиною займання стали проблеми з котлом, що працював на твердому паливі.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно виплатила клієнтові страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас