У Львові розповіли, як вирішать проблему дверей в старих трамваях з Берліна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові розповіли, як вирішать проблему дверей в старих трамваях з Берліна

Фондовий ринок
1201
30 вживаних берлінських трамваїв, закуплених “Львівелектротрансом”, курсуватимуть на двох міських маршрутах – № 3 та № 6.
Цього тижня до Львова прибуде остання партія берлінських трамваїв. Останні чотири проходять процедуру розмитнення. Місто придбало їх по 17,99 тис. євро за одиницю. Таким чином, 30 вживаних трамваїв з Німеччини коштують як один новий.
В депо вагони поступово підганяють під львівську колію. Вже готові 10 трамвайних пар. Шість вагонів наразі тестують на маршруті №3.
За словами водіїв і пасажирів, отримана техніка надійніша і простіша в експлуатації, а також комфортніша. Випущені на один з маршрутів міста берлінські трамваї допомогли істотно скоротити інтервали руху.
Що стосується дверей, які відкриваються назовні і через це не можуть бути відкриті на деяких зупинках, пристосованих для низькопідлогових трамваїв, – вирізати або підпилювати їх не будуть. Цю проблему планують вирішити, ввівши на двох маршрутах – № 3 та № 6 – єдиний стандарт зупинок. Зокрема, там буде однакова висота платформ, яка зараз становить від 25 до 36 см. Всі берлінські трамваї будуть працювати саме на цих маршрутах – по 15 штук на кожному.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас