Депозити в TAS2U - не тільки зручно, але й більш вигідно! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозити в TAS2U - не тільки зручно, але й більш вигідно!

Кредит&Депозит
106
ТАСКОМБАНК запропонував клієнтам розмістити онлайн-депозити у новій версії додатку TAS2U з бонусом + 2% до базової ставки.
У вересні українським користувача став доступний другий реліз TAS2U. Додаток, що об’єднує сервіси, які пропонують IT-компанії, з класичним інтернет-банкінгом. TAS2U вийшов за рамки звичного інтернет -банкінгу, надавши користувачам можливість додавати картки будь-якого українському банку, а також здійснювати Р2Р-перекази (з картки на картку). Сьогодні це цифровий гаманець для усіх карток та онлайн-банкінг в одній кишені.
У другому релізі сервісу банк запропонував своїм клієнтам розміщувати депозити на вигідніших умовах. Ми вияснили, у чому основні переваги оформлення депозиту через TAS2U і наскільки зручно усе працює.
ТАСКОМБАНК пропонує відкрити депозит «Стабільний» в гривні через додаток і отримати додатково + 2 % до базової ставки. Щоб отримати підвищений дохід, кошти необхідно розмістити на 6, 9 чи 12 місяців. Приємним бонусом стала можливість зараховувати кошти на депозит, використовуючи не лише картку ТАСКОМБАНКУ, а й картки будь-якого іншого українського банку. У разі необхідності продовжити строк розміщення банк відвідувати не потрібно. В оновленій версії додатку реалізована функція управління пролонгацією, якщо це передбачено умовами депозитної програми.
«У першу чергу ми хотіли створити онлайн-інструмент, який дав би можливість розумно використовувати такий цінний ресурс, як особистий час. При цьому мати можливість здійснити швидкий переказ за номером картки чи інші банківські операції. Другий важливий критерій — доступність, тому кожний бажаючий може скачати додаток, зареєструвавши у ньому свої картки та спокійно користуватися банківськими сервісами ТАСКОМБАНКУ, навіть якщо у вас поки немає картки нашого банку. Уже у режимі «пілоту» додатком користуються більш ніж 8 тисяч українців. Ми впевнені , що після випуску повної версії сервісу кількість користувачів збільшиться у десятки й сотні разів», — розповідає Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу ТАСКОМБАНКУ.
Додаток TAS2U можна скачати у Play Маркеті / App Store.
Процес реєстрації займе зовсім небагато часу. Для початку роботи необхідно ввести свій номер телефону, створити пароль та підтвердити його. Якщо ви не є клієнтом ТАСКОМБАНКУ, потрібно ввести номер вашої банківської картки. Після одноразової реєстрації можна додавати у свій цифровий гаманець свої картки, емітовані будь-якими українськими банками, та управляти фінансами онлайн.
У цілому оформлення онлайн-депозит у TAS2U займе не більше 10 хвилин з урахуванням першої реєстрації та додавання карток у цифровий гаманець. «Інтуїтивний інтерфейс» зручний та зрозумілий користувачу з першого погляду.
Додаток TAS2U адаптовано під операційні системи iOS і Android (починаючи з версії 9.0 для iOS і 5.1 для Android). Їхній функціонал практично не відрізняється. Власники iPhone, що підтримують функцію Touch-Id, зможуть заходити у додаток та підтверджувати оплату відбитком пальця. С одного доку, це зручність, з другого — додаткова захищеність платежів.
На сьогодні до управління картками додався функціонал з нарахування бонусів (кешбек) на картку, Р2Р-перекази та платежів на користь різних компаній, перегляд кредитів і перегляд кредитного ліміту за картками, відкриття депозитів. Крім цього, покращена безпека TAS2U з допомогою аутентифікації по Touch-Id, а для власників iPhone серії Х ще й Face-Id.
Уже в грудні 2018 року у ТАСКОМБАНКУ готуються порадувати клієнтів повною версією додатку. До цього часу функціонал TAS2U буде розширено. З’являться нові сервіси з погашення кредитів, а також можливість здійсюнвати платежі за реквізитами контрагента та зручні комунальні платежі.
«У сучасному ритмі життя онлайн-додаток банку у смартфоні чи планшеті клієнта є обов’язковим. Звичайно, ми інвестуємо у модернізацію своїх онлайн-сервісів і уже сьогодні знаходимося у числі лідерів ринка e-commerce і P2P-переказів, запустили проект обслуговування малого і середнього бізнесу у 100%-ному онлайн-форматі і завершимо рік виходом на ринок повної версії TAS2U. Приєднуйтесь, адже ми працюємо для вас!», — підсумував Денис Раковський.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас