Українські компанії стають відкритими для підлітків: старт проекту «Open for teens» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські компанії стають відкритими для підлітків: старт проекту «Open for teens»

Особисті фінанси
51
UKRSIBBANK BNP Paribas Group став партнером старту освітнього проекту «OPEN FOR TEENS»* Центру «Розвиток КСВ»**. Протягом листопада підлітки з усієї країни можуть дізнатися більше про банківську сферу та поставити свої запитання топ-менеджерам міжнародного банку. Автори найцікавіших запитань будуть запрошені на особисту зустріч з топ-менеджером.
Мета проекту «OPEN FOR TEENS» познайомити молодь з різними професійними сферами та роботою компаній в Україні, створити можливість для обміну досвідом між фахівцями та школярами і надихнути учнів свідомо обирати майбутню професію. Першою компанією, топ-менеджери якої спілкуватимуться з підлітками, став UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
Для участі у проекті підлітки можуть написати свої питання до банку на будь-яку тему на платформі careerhub.in.ua/O4T у розділі OPEN FOR TEENS. Протягом місяця фахівці і топ-менеджери банку публікуватимуть свої відповіді на сторінках OPEN FOR TEENS у Facebook та Instagram. Автори трьох найкращих запитань з будь-якого регіону України відвідають компанію та зможуть особисто поспілкуватися з топ-менеджерами банку.
На завершення всі бажаючі підлітки зможуть взяти участь у вікторині «Що я знаю про UKRSIBBANK BNP Paribas Group?» та виграти призи від компанії.
«Школярі в Україні недостатньо обізнані не тільки про професії, а й загалом про галузі та компанії в Україні. Ми хочемо показати підліткам приклади провідних компаній та дати можливість поспілкуватися з успішними фахівцями та топ-менеджерами різних сфер. Ми започаткували проект OPEN FOR TEENS і закликаємо компанії приєднуватися до нього, та ставати відкритішими для дітей та підлітків, адже серед них можуть бути ваші майбутні співробітники та клієнти, майбутнє України», — зазначила Марина Саприкіна, Голова Правління Центру «Розвиток КСВ».
UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкритий до прямого діалогу з підлітками. Ми охоче розповідаємо про роботу банку, ділимось досвідом. У нас працюють фахівці з найрізноманітніших сфер: фінансисти, бізнес-аналітики, IT-фахівці, маркетологи, HR-менеджери і ще багато різних професій. Всі вони будуть відповідати на запитання учнів, щоб допомогти їм свідомо обрати власний фах та планувати кар’єру», — розповідає Наталя Галунко, HR-директор UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
*— «Open for Teens» — це проект Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», що проводиться спільно з українськими компаніями. Проект знайомить підлітків з різними сферами бізнесу та професіями, які актуальні для певної галузі.
**— Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» — експертна організація в Україні з відповідального ведення бізнесу та розвитку корпоративної соціальної відповідальності. Пріоритети Центру: розвиток КСВ, кар`єрних навичок серед молоді, STEM освіти і популяризація науки і технологій серед дівчат. Серед основних досягнень Центру — щорічний Конкурс кейсів з Цілей сталого розвитку, Пакт заради молоді, Карта професій й спільнота Кар’єра мрії, щорічний Форум «Бізнес і університети», проект ДівчатаSTEM тощо. В рамках своєї діяльності Центр співпрацює з Міністерствами, міжнародними організаціями, компаніями. Детальніше: www.csr-ukraine.org.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас