Нове покриття та тарифи на медичне страхування від «АХА Страхування» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нове покриття та тарифи на медичне страхування від «АХА Страхування»

Особисті фінанси
14
З 3 грудня 2018 року вступають в дію оновлені тарифи за медичне страхування та страхування здоров’я на випадок хвороби (на території України) від стратегічного партнера UKRSIBBANK BNP Paribas Group — страхової компанії «АХА Страхування» для нових та вже укладених договорів у рамках пакетних пропозицій «All Inclusive Start», «All Inclusive», «All Inclusive Ultra», «All Inclusive De Luxe» та «Black Edition» (в тому числі в рамках зарплатно карткового проекту):
Розширюється перелік ризиків за програмою «Пульс», що надається в рамках пакетної пропозиції «All Inclusive Start», «All Inclusive», «All Inclusive Ultra» (в тому числі в рамках зарплатно карткового проекту).
Розширюється перелік ризиків за програмою «Жити здорово», що надається в рамках пакетної пропозиції «All Inclusive De Luxe» та «Black Edition» (в тому числі в рамках зарплатно карткового проекту).
Збільшуються ліміти страхового покриття та змінюються сума страхового платежу.
Оновлене страхове покриття вступає в силу з 03.01.2019 року в місяці наступному після сплати збільшеного страхового платежу.
Для отримання додаткової інформації ви можете звернутися до вашого персонального консультанта, або до обслуговуючого відділення банку, або за номерами телефонів StarContact.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас