Кредитні картки Альфа-Банку Україна - перші в рейтингу кращих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитні картки Альфа-Банку Україна - перші в рейтингу кращих

Особисті фінанси
68
Незалежна дослідницька компанія «Простобанк Консалтинг» визначила кращі кредитні картки для українських споживачів у третьому кварталі 2018 року. Кредитні картки Альфа-Банку Україна зайняли відразу два перших місця.
Чергове визнання найкращої з кращих отримала кредитна картка для масового клієнта «Максимум MasterCard Gold». Кредитка «Максимум» є незамінною для ефективного шопінгу, оскільки дозволяє не тільки скористатися солідним кредитним лімітом – до 200 тис. грн, пільговим періодом до 55 днів, але і безкоштовним зняттям кредитних коштів у будь-якому терміналі і безкоштовною розстрочкою на товари і послуги.
Друге місце в рейтингу кращих кредитних карток заслужено зайняли картки «ЕКО-Максимум» та «Альфа Connect MasterCard Debit World» від Альфа-Банку Україна.
Prostobank_Awards_2018_Q3-2У виборі найкращих враховувався комплекс чинників, що забезпечують зручність і вигоду для споживача: максимальна сума кредитування, пільговий період, лояльність вимог щодо погашення, клас картки, готовність банку аналізувати кредитоспроможність клієнта без довідки про доходи та рейтинг з проведення операцій, тобто які будуть витрати позичальника в разі, якщо він буде активно користуватися карткою і позикою протягом року. Цей параметр оцінювався з точки зору доступності для позичальника.
У рамках рейтингу кращих кредитних карток були проаналізовані кредитні картки в національній валюті 40 найбільших банків України.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас