Конференція TEDxKSE: Chain Reaction відбулася у Києві за підтримки Райффайзен Банку Аваль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конференція TEDxKSE: Chain Reaction відбулася у Києві за підтримки Райффайзен Банку Аваль

Особисті фінанси
68
Київ. 16 жовтня. — 13 жовтня в Києві відбулася конференція TEDxKSE: Chain Reaction, яку за підтримки Райффайзен Банку Аваль влаштувала Київська Школа Економіки. Основними темами цьогорічної події були питання соціальних зв’язків та розвитку України загалом.
У форматі лекцій TEDx відомі українські економісти, дизайнери, діячі культури та науки, футурологи і підприємці розповідали про те, як маленькі кроки кожного із нас можуть трансформувати не тільки наше власне життя, але й — життя усієї країни.
Консультантка Світового банку і професорка Київської Школи Економіки Ольга Купець поділилася з аудиторією цікавою статистикою про гендерні стереотипи в Україні та показала досвід скандинавських країн, де навчилися рівноправ’ю. Павло Вржещ, співзасновник та креативний директор агентства Banda, допомагав зрозуміти слухачам, як створювати креативні проекти. За його словами, необхідно бути наївним і продовжувати працювати, попри будь-які відмови та складнощі.
Між доповідями були кава-брейки, тому усі охочі могли особисто поговорити зі спікерами, поділитися власними спостереженнями і подискутувати. Варто зауважити, що організацією TEDxKSE: Chain Reaction займалися студенти Київської Школи Економіки, тому конференція була вдвічі потужнішою в плані освіти!
Далі завдяки виступу Володимира Вахітова, професора Київської Школи Економіки, експерта у галузі економетрики, урбаністики і поведінкової економіки, слухачі дізналися про те, як можна удосконалити економіку міста. А культурна діячка Олеся Островська-Люта наголосила на проблемі збереження наших культурних пам’яток. Окрім українських доповідачів, аудиторії демонстрували відео зарубіжних спікерів, які також говорили про соціальні зв’язки та взаємодію між людьми.
Ми дуже раді, що стали генеральним партнером конференції TEDxKSE: Chain Reaction, оскільки Райффайзен Банк Аваль прагне допомагати розвивати якісну освіту в Україні та сприяє талановитій молоді здобувати практичні знання.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас