Renault-Nissan і Daimler займуться самохідними автомобілями і батареями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault-Nissan і Daimler займуться самохідними автомобілями і батареями

Фондовий ринок
246
Співпраця Renault-Nissan і Daimler може в подальшому поширитися на розробку технологій для акумуляторів і автономних автомобілів, а також на мобільні сервіси.
«У той час як індустрія перебуває в процесі трансформації в галузі зв’язку, автономних автомобілів, підключених сервісів, є багато напрямків для співпраці наших структур», – заявив на прес-конференції в Парижі глава альянсу Renault-Nissan Карлос Гон.
Співпраця може принести користь, якщо компанії займуться різними напрямками в розробці батарей і об’єднають результати своїх досліджень, оскільки галузь прагне поліпшити хімічну структуру батарей для електромобілів, повідомив голова правління Daimler Дітер Цетше (Dieter Zetsche).
Карлос Гон також відзначив зростання попиту в індустрії на електричні автомобілі. «Чим вища ціна на нафту, тим більше аргументів буде у вас на користь електромобілів», – сказав він, додавши, що нестача акумуляторних батарей і електродвигунів означає, що автомобільна промисловість не в змозі задовольнити попит на автомобілі з нульовим рівнем викидів, а ціна нафти в короткостроковій перспективі продовжить своє зростання.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас