В США показали прототип ударного безпілотного конвертоплана — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В США показали прототип ударного безпілотного конвертоплана

Технології&Авто
878
Американська авіабудівна корпорація Bell Helicopter на виставці Modern Day Marine Expo показала повнорозмірний прототип безпілотного конвертоплана V-247 Vigilant, який найближчим часом може надійти на озброєння Морської піхоти США.
Про це пише The War Zone.
V-247 Vigilant зможе виконувати бойові завдання в радіусі від 350 до 720 морських миль з повним озброєнням, а його максимальна швидкість становить 555 км/год. Представлений на виставці макет оснащений протитанковими ракетами AGM-114 Hellfire і 12 мініатюрними авіаційними бомбами, однак на літальний апарат можна встановити і інші види бойового оснащення.
Зараз Bell Helicopter бере участь у конкурсі на оснащення новими безпілотними літальними апаратами Морської піхоти США. У разі перемоги компанія готова буде поставити перші літальні апарати до 2034 року.
Високотехнологічний конвертоплан Valor пройшов перші демонстраційні випробування
Раніше повідомлялося, що російські інженери у вересні почнуть розробку десантного конвертоплана – гібрида літака і вертольота з горизонтальною посадкою. Конвертоплан здатний сідати і злітати як вертоліт, а рухатися зі швидкістю літака.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас