Volvo представила нове покоління універсала-позашляховика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo представила нове покоління універсала-позашляховика

Технології&Авто
1149
Шведська компанія Volvo презентувала модель V60 нового покоління у версії Cross Country з системою повного приводу.
Розробники наростили універсалу підвищеної прохідності дорожній просвіт, змінили автомобілю шасі і підвіску.
Як стандартний V60, так і V60 Cross Country використовують однакову мову дизайну Volvo. Автомобіль отримав фари “Молот Тора”, подовжену шестикутну решітку радіатора, великий нижній вентиляційний отвір. При цьому V60 Cross Country трохи вищий від стандартного варіанту.
Універсал побудований на модульній платформі Scalable Product Architecture (SPA), яка також використовувалася для XC90 і V90 Cross Country. Моделі V60 Cross Country на 75 міліметрів збільшили дорожній просвіт, тепер він дорівнює 212 міліметрів.
Базова версія V60 Cross Country отримала систему повного приводу, функцію автоматичного гальмування на спуску, систему контролю зчеплення в поворотах, а також позашляховий режим водіння.
У список електронних асистентів також увійшла система City Safety, яка здатна визначати об’єкти на дорозі і задіювати гальма в разі необхідності, а також функція напівавтоматичного управління.
V60 Cross Country на старті продажів буде доступний з 2-літровими 4-циліндровими двигунами сімейства Drive-E – бензиновим 225-сильним T5 і дизельним 165-сильним D4. Пізніше з’являться гібридні варіанти новинки. Коробка передач – 8-ступінчастий гідромеханічний автомат.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас