День фінансів, 19 вересня: прогнози від МВФ, умова для підвищення середньої зарплати, до Грузії з ID-картками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 19 вересня: прогнози від МВФ, умова для підвищення середньої зарплати, до Грузії з ID-картками

448
Середа, 19 вересня. Що чекає економіку України в майбутньому, і чому можна частіше літати до Грузії?
Економіка України через 5 років. Згідно з прогнозом Міжнародного валютного фонду, станом на 2018 рік валовий внутрішній продукт України на душу населення становить 2,82 тис. доларів. А в найближчі 5 років ВВП на душу населення в Україні зросте на 50%.
Умова підвищення середньої зарплати до 10 тисяч. Зростання ВВП у другому кварталі 2018 року до 3,8% в порівнянні з аналогічним періодом минулого може стати передумовою для зростання середньої заробітної плати до 10 тисяч гривень до кінця року. У цьому впевнений прем’єр-міністр України.
Заборона на реєстрацію за межами своєї області. У Мін’юсті повідомили, що будуть продовжувати застосовувати технічні рішення для захисту прав власності, і анонсували автоматичний обмін даними між реєстрами міністерства та Єдиним державним реєстром судових рішень для того, щоб унеможливити реєстрацію прав власності на основі підроблених рішень суддів.
В Грузію з ID-картками. Голова українського уряду Володимир Гройсман підписав проект угоди з Грузією, яка значно спрощує умови поїздки українських мандрівників до цієї країни.
Перша в Україні дорога за євростандартами. У разі реалізації проекту з Німеччиною щодо створення сучасної інфраструктури на Донбасі, перша автотраса в Україні, що відповідає всім європейським стандартам, може з’явитися саме в цьому регіоні. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас