Audi показала новий електричний позашляховик E-Tron (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi показала новий електричний позашляховик E-Tron (фото)

Технології&Авто
1032
Audi показала на заході в Сан-Франциско свій перший серійний електромобіль-позашляховик E-Tron. На європейських ринках він з’явиться вже в цьому році, в США – навесні 2019 року.
Новий електромобіль, за оцінками експертів, цілком може позмагатися з позашляховиком Tesla, але з останніх моделей він найбільше нагадує Jaguar I-Pace.
У E-Tron два електродвигуни сумарною потужністю близько 310 к. с. Акумулятор розрахований на 95 кВт-год, що забезпечує запас ходу до 400 км. Як показали тести Audi, позашляховик може проїхати без підзарядки більш ніж 300 миль (480 км), проте ці дані будуть офіційно підтверджені пізніше – після перевірок регуляторами.
Запас ходу збільшується завдяки рекуперації енергії при гальмуванні і використанню вторинних джерел для обігріву салону і нормалізації роботи акумулятора.
E-Tron – перша з моделей електромобілів, які Audi планує запустити у виробництво в найближчі роки.
Ціна E-Tron складе від $74,8 тис. до $86,7 тис., початковий рівень трохи вищий ніж Jaguar i-Pace, але нижчій за Tesla Model X. Audi вже приймає заявки з поворотним депозитом у розмірі $1 тис.
У європейській версії E-Tron замість дзеркал заднього виду – камери, зображення з яких будуть виводитися на екрани в салоні. У США чинні правила не дозволяють використовувати таку комбінацію, однак Audi продовжує обговорювати це питання з регуляторами.
Audi показала новий електричний позашляховик E-Tron (фото)
Audi показала новий електричний позашляховик E-Tron (фото)
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас