Як вибрати свій вид депозиту? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як вибрати свій вид депозиту?

Особисті фінанси
91
На сьогоднішній день одним із найбільш надійних і стабільних заощаджень є оформлення депозиту. IdeaBank гарантує збереження коштів, які громадяни довіряють нам. Банк робить ставку на депозитний продукт, що вже добре показав себе– вклад “Безпечний”, оскільки демонструє високу дохідність у поєднанні із багатофункціональністю. Крім цього, за підсумками 1 кварталу 2018 року Компанії “Простобанк Консалтинг” в номінації “Краща продукція. Депозити» 1 місце віддано IdeaBank з депозитом «Безпечний з щомісячною виплатою процентів».
Додатково, починаючи з 04 вересня 2018 р. діючі та нові клієнти нашого Банку мають можливість скористатися акційною пропозицією “Подарунковий сертифікат +1% до ставки”, що дозволить клієнтам не тільки отримати підвищений дохід від розміщення вкладу “Безпечний +”, але сприяє підвищенню лояльності та побудові довгострокових, надійних відносин з клієнтами.
Відсоток по депозиту далеко не завжди є для клієнта визначальним фактором при виборі банку. Клієнти звертають увагу на надійність банку, історію його роботи на ринку, відгуки інших клієнтів. У цьому плані у “Ідея Банк” міцні позиції. Ми є одним з найстаріших банків України, в цьому році нашому банку виповнилося 29 років, мало хто з банків може похвалитися таким банківським довголіттям на українському ринку. З нагоди свого 29-річчя Банк пропонує скористатися вкладом «Акційний +2,9%» на 9 місяців з підвищеною відсотковою ставкою на перших три місяці на розміщення строкових коштів від 10 000 грн.
Для нових вкладників, які хочуть познайомитись з банком, ПАТ «Ідея Банк» пропонує вклад «На Старт» терміном на 3 місяці під 17% річних. Цей депозит з високою ставкою при короткому терміні є відповіддю на вимоги ринку в умовах економічної нестабільності в країні.
На даний час Ідея Банк посідає лідируючі позиції по продажу депозитних продуктів на банківському ринку, оскільки пропонує найбільш дохідні депозити серед банків з європейськими інвестиціями, має депозитний ряд продуктів, що задовольняє різні потреби клієнтів, а наявні акційні пропозиції для нових та діючих вкладників ще раз підтверджують те, що ПАТ «Ідея Банк» – інноваційний банк, який швидко реагує на тенденції ринку та пропонує нові продукти, що максимально відповідають вимогам клієнтів.
Отримати більш детальну інформацію можна завітавши у найближче відділення банку або ознайомившись з депозитними продуктами на сайті www.ideabank.ua.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас