Введення в дію Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів ПАТ "ПУМБ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Введення в дію Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів ПАТ "ПУМБ"

Особисті фінанси
153
ПАТ «ПУМБ» (далі – Банк) висловлює Вам свою повагу та просить прийняти до уваги наступну інформацію.
З 17 вересня 2018 року починає діяти новий Договір банківського обслуговування корпоративних клієнтів (далі – Договір). Дія Договору поширюється на всіх потенційних і діючих клієнтів Малого Бізнесу, обслуговування яких передбачає використання Правил відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб та самозайнятих осіб (далі – Правила), а також клієнтів, що обслуговуються на підставі Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів (Digital Bank).
Для діючих клієнтів, обслуговування яких здійснюється на підставі Правил, Договір по суті є новою редакцією самих Правил. Для нових клієнтів використання Договору слід застосовувати з дати публікації на Сайті (17.09.2018)
На всіх діючих клієнтів Банку умови Договору поширяться через 30 днів з дати публікації Договору на Сайті (17.10.2018), за умови, якщо до цієї дати від клієнта не надійшли заперечення щодо даного Договору. У разі наявності заперечень до умов нового Договору, Ви можете продовжувати обслуговуватися в Банку на умовах єдиного договору банківського рахунку.
У тридцятиденний період з дати публікації Договору (17.09.2018 р) та до набрання ним чинності (17.10.2018) для діючих клієнтів підключення, зміна і відключення послуг відбувається на підставі чинної редакції Правил або Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів (Digital Bank) .
З 17.10.2018 р дія Правил і Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів (Digital Bank) припиняє свою силу. Клієнти, які обслуговуються станом на 17.10.2018 згідно з Правилами / Договором банківського обслуговування корпоративних клієнтів (Digital Bank), вважаються такими, що приєдналися автоматично до Договору без подання Заяви на приєднання. При цьому всі послуги та сервіси, які були підключені таким клієнтам в період дії Правил / Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів (Digital Bank), діють до закінчення терміну їх дії. Продовження терміну дії послуг і сервісів, підключення нових, зміна умов діючих здійснюватиметься відповідно до умов нового Договору з наданням передбачених ним відповідних Заяв
Ознайомитися з Договором банківського обслуговування корпоративних клієнтів можна за посиланням:
на сайті Банка https://about.pumb.ua/support/documents
на сайті Digital Bank https://www.digital.pumb.ua
Для клієнтів Відділень:
у відділення ПАТ «ПУМБ» (перелік відділень Банку розміщений за посиланням: https://about.pumb.ua/map) або за телефонами Лінії підтримки клієнтів Малого та Середнього бізнесу: 0 800 501 275 (з 9.00 до 18.00, безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів у межах України).
Для клієнтів Центру дистанційного обслуговування клієнтів (Digital):
до Вашого персонального менеджера відділення «Online Branch» (з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00):
за телефоном 0 800 503 703 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України),
з використанням чату, що розташований на сайті «Digital Bank»: www.digital.pumb.ua,
або в зручний для вас час на електронну поштову скриньку: OnlineBranch@fuib.com.
Сподіваємося на подальший розвиток взаємовигідних відносин у сфері банківських та фінансових операцій.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас