Hyundai готує нову екологічну вантажівку з незвичайним дизайном (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai готує нову екологічну вантажівку з незвичайним дизайном (фото)

Технології&Авто
1248
Компанія Hyundai Motor в найближчому майбутньому поповнить лінійку екологічних моделей вантажівкою з силовою установкою, що працює на водневих паливних елементах. Як виглядатиме автомобіль, можна побачити на наданому компанією ескізі. Виробництво моделі стартує в 2019 році.
Після того, як в модельній лінійці Hyundai з’явилися водневі кросовери ix35 Fuel Cell і NEXO, компанія вирішила звернути увагу на сегмент великого комерційного транспорту і розробити першу модель вантажівки з силовою установкою на водневих паливних елементах.
Hyundai готує нову екологічну вантажівку з незвичайним дизайном (фото)
Нова модель відрізняється не тільки наявністю унікального для сегменту вантажівок силового агрегата, але і дизайном, який значною мірою відрізняється від стилістики, притаманної автомобілям комерційної лінійки бренду. Дизайнери Hyundai зробили акцент на простоті і чистоті ліній кабіни і кузова, аеродинамічній ефективності, яка досягається завдяки застосуванню спойлера і бічного обвісу спеціальної форми.
 
Особливу увагу дизайнери приділили оформленню решітки радіатора – вона являє собою геометричне зображення молекул водню.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас