Радабанк з турботою про АПК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк з турботою про АПК

Особисті фінанси
21
Сезон для агропромислового комплексу закінчився та Радабанк, один з провідних банків України, який підтримує аграрну сферу економіки, готовий запропонувати аграріям депозитні програми, які обов’язково допоможуть зберегти та збільшити кошти до наступного сезону.
Наші спеціалісти щороку приймають участь у виставках агротехнологій, активно слідкують за новинками в аграрній сфері, що дає можливість пропонувати своїм клієнтам продукти, які максимально відповідають їх актуальним потребам.
Тарифний пакет «Агро-партнер» від Радабанк – унікальний продукт, який поєднує в собі вигідні тарифи на розрахунково-касове обслуговування та додаткову можливість збільшити кошти за ставкою 7% річних. Вільний доступ до поточного рахунку в будь-який час та одночасне нарахування відсотків на залишок – перевірений спосіб отримати додатковий прибуток до нового сезону, даючи можливість грошовим коштам самім себе збільшити між сезонами.
Обираючи Радабанк в якості свого фінансового партнеру, Ви не лише гарантовано отримуєте якісне компетентне обслуговування, але й автоматично стаєте власником великого різноманіття переваг, які допомагають Вам накопичувати капітал для подальшого зростання.
Ознайомитися з тарифами на обслуговування в рамках тарифного пакету «Агро-партнер» Ви можете на нашому сайті.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас