Ford відмовився від плану постачання автомобілів Focus до США з Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford відмовився від плану постачання автомобілів Focus до США з Китаю

Технології&Авто
253
Американський автовиробник Ford Motor Co. відмовився від наміру поставляти автомобілі моделі Focus до США з Китаю з наступного року у зв’язку з тим, що цей план став недоцільним після введення Штатами в липні 2018 року 25%-го мита на імпортовані з КНР машини.
Ford планував почати постачання нової моделі Focus з Китаю у другій половині 2019 року.
З урахуванням введених Штатами мит, цей план втратив доцільність з економічної точки зору, заявив голова північноамериканського підрозділу Ford Кумар Галхотра.
“Нові тарифи призвели б до суттєвого зростання наших витрат, – заявив К. Галхотра в ході телефонної конференції з журналістами в п’ятницю. – Ми можемо знайти нашим ресурсам більш вигідне застосування”
Ford припинив виробництво автомобілів Focus в США в цьому році, в червні автовиробник повідомив, що поставки цієї моделі на американський ринок будуть здійснюватися з Китаю.
Рішення Ford відмовитися від плану імпорту автомобілів Focus з Китаю означає, що ця модель більше не буде продаватися в США, заявив представник Ford.
Раніше компанія заявляла, що продажі Focus у США невеликі – менше ніж 50 тис. машин на рік, у зв’язку з чим, виробництво цієї моделі на американському ринку не виправдано.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас