СГ "ТАС" виплатила 300 тис. грн за пошкоджену в Угорщині вантажівку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила 300 тис. грн за пошкоджену в Угорщині вантажівку

Особисті фінанси
26
За статистикою поточного року, щодня Страхова група «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування 2,11 млн грн відшкодувань, з яких 1,79 млн грн – за договорами автострахування.
При цьому найбільші виплати страховика традиційно припадають на договори страхування наземного транспорту. Наприклад, днями СГ «ТАС» здійснила виплату страхового відшкодування за договором КАСКО в розмірі 300 тис. грн.
Аварія із застрахованим вантажним автомобілем Iveco Magirus сталася на території Угорщини. Водій вантажівки на складній ділянці дороги не впорався з керуванням і під час виконання повороту допустив зіткнення з іншим транспортним засобом, що рухався попереду. В результаті ДТП було пошкоджено передню частину кабіни Iveco.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком й оперативно здійснила виплату належного за укладеним договором «Правильне КАСКО» відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків.
Нагадаємо, СГ «ТАС» впродовж останніх років міцно утримує позиції одного з лідерів ринку автострахування України, постійно збільшуючи обсяги як страхових надходжень, так і страхових відшкодувань. Зокрема, згідно з останніми офіційними даними, за результатами липня Страхова група «ТАС» посіла перше місце на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та залишається безперечним лідером ринку «Зеленої картки». Окрім того, за останніми оприлюдненими даними впливового профільного видання Insurance TOP, СГ «ТАС» посідає четверту сходинку рейтингу страховиків, що працюють на ринку добровільної автоцивілки, та традиційно входить в ТОП-10 страхових компаній на ринку КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас