ФДМ авторизував 4-й e-майданчик для реєстрації звітів про оцінку нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ авторизував 4-й e-майданчик для реєстрації звітів про оцінку нерухомості

Нерухомість
235
Фонд держмайна (ФДМ) України розширив можливість оцінювачів у виборі електронних майданчиків для перевірки оціночної вартості нерухомого майна, авторизувавши четвертий e-майданчик “Реєстр оцінки”.
“Фонд авторизував ще один майданчик в Єдиній базі звітів про оцінку. Ним став “Реєстр оцінки”, оператором якого є компанія “Інформаційно-консалтинговий центр АСБОУ”. Це вже четвертий майданчик. Їх кількість буде збільшуватися, щоб оцінювачі мали вибір і користувалися саме тим, який для них є найзручнішим”, – написав в.о. голови ФДМ Віталій Трубаров на своїй сторінці в Facebook.
Він також повідомив, що станом на 29 серпня в Базі даних зареєстровано 45,4 тис. звітів про оцінку. “Таким чином, за останні два тижні кількість зареєстрованих звітів зросла в 1,5 рази”, – зазначив в. о. голови ФДМ.
За його даними, кількість перевірених нотаріусами звітів склала 25,6 тис., що побічно свідчить про здійснення угод. Орієнтовний розмір сплати податків до державного бюджету становить майже 731 млн грн, що в 1,7 рази вище показників двотижневої давності і в 13 разів більше, ніж за аналогічний період 2017 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас