ФГВФО звинувачує власників Helen Marlen Group в затягуванні суду про повернення понад 450 млн грн Дельта банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО звинувачує власників Helen Marlen Group в затягуванні суду про повернення понад 450 млн грн Дельта банку

Фондовий ринок
800
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) закликає Верховний суд до неупередженого розгляду спору між АТ “Дельта Банк” і групою компаній Михайла і Оксани Кавицьких, власників мережі luxury-магазинів Helen Marlen Group, шляхом проведення відкритого судового засідання.
“Мова йде про судову суперечку, яка триває між АТ “Дельта Банк” і пов’язаноюгрупою позичальників, які заборгували банку по кредитах понад 450 млн грн. Вони намагаються вивести з-під іпотеки банку комерційну нерухомість – приміщення в центрі Києва загальною площею майже 2 тис. кв. м, в якому розташовані офіси і магазини одягу та аксесуарів luxury-сегменту”, – йдеться в повідомленні прес-служби ФГВФО.
У ньому уточнюється, що ФГВФО і АТ “Дельта Банк” вже вдруге звертаються до Верховного суду із закликом провести розгляд справи №757/61632/16-ц (судова суперечка між АТ “Дельта Банк” і групою компаній Кавицьких) за участю сторін для дачі пояснень у справі безпосередньо в залі суду.
За даними ФГВФО, слухання буде розглядатися Верховним Судом в порядку письмового провадження 29 серпня.
У ньому нагадується, що останнє засідання по суті було проведено 19 жовтня 2017 року, коли Апеляційний суд Києва скасував рішення Печерського районного суду, “за яким з АТ “Дельта Банк” могли вивести активів на суму понад 400 млн грн”.

Довідка Finance.ua

  • Helen Marlen Group засновано Михайлом і Оксаною Кавицькими в 1994 році. Сьогодні компанія управляє мережею з 13 магазинів, в яких представлено близько 150 світових марок моди: Loro Piana, Salvatore Ferragamo, Burberry, Gucci, The Row, Christian Louboutin, Alexander Wang і Proenza Schouler.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас