Київ відкрив прийом заявок на будівництво сміттєпереробного заводу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ відкрив прийом заявок на будівництво сміттєпереробного заводу

Казна та Політика
289
КП “Київкомунсервіс” відкрило прийом заявок на конкурс з визначення виконавця послуг з переробки та захоронення побутових відходів, вироблених в столиці, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА).
Згідно з повідомленням, прийом заявок розпочався 28 серпня і триватиме до 28 вересня.
Як повідомлялося раніше, згідно з конкурсною документацією на сайті “Київкомунсервісу”, мінімальна потужність переробного підприємства має становити 426 тис. тонн на рік, тоді як річний обсяг вироблених побутових відходів у Києві становить 1,2 млн тонн.
Новий сміттєпереробний завод повинен бути розташований поблизу від географічного центру столиці.
До конкурсу на будівництво об’єкта допускаються учасники з досвідом створення та експлуатації об’єктів сміттєпереробки. Переможець конкурсу зобов’язаний буде надавати послуги з переробки відходів не менше 25 років з моменту введення об’єкта в експлуатацію.
Перший етап конкурсу – оцінювання відповідності конкурсантів кваліфікаційним умовам – почнеться в кінці вересня. Другий етап передбачає оцінку пропозицій учасників конкурсу.
Як повідомлялося з посиланням на мера Києва Віталія Кличка, новий завод з переробки сміття в столиці планується побудувати протягом наступних двох-трьох років.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас