Порошенко підписав закон про підвищення соцзахисту військовослужбовців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко підписав закон про підвищення соцзахисту військовослужбовців

Казна та Політика
869
Президент України Петро Порошенко 26 серпня підписав закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ухваленням закону України “Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях”. Про це йдеться на сайті офіційного інтернет-представництва Президента.
Наголошується, що метою цього закону є забезпечення комплексного врегулювання питання соціального захисту громадян, які будуть брати участь у здійсненні заходів щодо забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Росії в Донецькій і Луганській областях, та інших питань, пов’язаних із здійсненням зазначених заходів.
“Забезпечуються і гарантуються права українського війська в зв’язку з проведенням операції об’єднаних сил (цим законом, — ред.). Водночас гарантується підвищення рівня соціального захисту українських військовослужбовців. І на сьогоднішній день я переконаний, що це той шлях, яким ми рухаємося в дуже правильному напрямку”, — підкреслив Порошенко на зустрічі з керівниками закордонних дипломатичних представництв України та військовослужбовцями Збройних сил під час робочої поїздки до Авдіївки.
Також вносяться зміни в постанову Верховної ради України “Про забезпечення належним медичним обслуговуванням військовослужбовців та осіб рядового і начальницького складу, які зазнали поранення, контузії або іншого ушкодження здоров’я при проведенні антитерористичної операції на сході України”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас