У Пенсійному фонді збільшили витрати на виплати військових пенсій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Пенсійному фонді збільшили витрати на виплати військових пенсій

Казна та Політика
611
Мінсоцполітики розробило механізм погашення заборгованості з пенсійних виплат за рішенням суду. Крім того, уряд збільшив витратну частину бюджету ПФУ для забезпечення перерахунку пенсій військовослужбовцям.
Про це свідчить повідомлення міністерства.
“22 серпня уряд ухвалив постанову “Питання погашення заборгованості з пенсійних виплат за рішенням суду”, яким визначено механізм погашення заборгованості, що утворилася в результаті нарахування пенсій на виконання судових рішень за рахунок бюджету, а також збільшена видаткова частина бюджету Пенсійного фонду на фінансове забезпечення виплати пенсій за рахунок залишку власних коштів для забезпечення перерахунку пенсій військовослужбовцям”, — йдеться в повідомленні.
У Мінсоцполітики зазначили, що документ дозволяє виконати рішення судів з питань нарахування (перерахунку) пенсій, погасити існуючу заборгованість з їх виконання. Також приводить у відповідність видаткову частину бюджету ПФУ з урахуванням витрат, необхідних для забезпечення виплати пенсій, перерахованих відповідно до постанови КМУ від 21 лютого 2018 року № 103 “Про перерахунок пенсій особам, звільненим з військової служби, та деяким іншим категоріям осіб”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас