Google Pixel 3 засвітився в мережі за кілька місяців до своєї прем'єри (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Pixel 3 засвітився в мережі за кілька місяців до своєї прем'єри (фото)

Технології&Авто
680
Завдяки витокам і фотографіям, в мережі вже знають практично все про майбутній Google Pixel 3, який повинен вийти в жовтні 2018-го.
Ймовірно, що презентація Google Pixel 3 не відбудеться раніше жовтня 2018-го, але користувачі інтернету знають, яким буде новий смартфон вже сьогодні.
Як повідомляє Tech Crunch, завдяки фотографіям смартфона в Канаді і попереднім витокам інформації про моделі, вже відомо, що версія 3XL буде мати величезний 6,7-дюймовий дисплей, досить помітну моноброву і топовий процесор Snapdragon 845.
Екран має роздільну здатність 2960×1440, що ще більше, ніж у попередньої версії, але в Google Pixel 3 також відмовилися від класичного 3,5-мм роз’єму для навушників на користь USB-C.
Google Pixel 3 засвітився в мережі за кілька місяців до своєї прем'єри (фото)
У комплекті з телефоном повинні йти навушники, які можна буде використовувати без перехідника Dongle, але це не вирішує проблему одночасної зарядки смартфону і прослуховування музики.
На відміну від сучасних трендів, Google використовує тільки одну основну і одну фронтальну камеру. Сканер відбитків пальців розміщений на задній поверхні телефону.
Модель повинна бути укомплектована акумулятором на 3430 мАг і йти в парі з новим програмним забезпеченням Android Pie.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас