Відділення Таскомбанку запрацюють на місці відділень ВіЕс Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відділення Таскомбанку запрацюють на місці відділень ВіЕс Банку

Особисті фінанси
15
Таскомбанк відкриє ще 27 нових відділень в серпні та у вересні цього року відповідно до Плану реорганізації.
Триває процес злиття шляхом приєднання ВіЕс Банку до Таскомбанку. Об’єднання фінансових установ проходить за спрощеною процедурою та спрямоване на укріплення ринкових позицій Таскомбанку, розвиток мережі й об’єднання кращих практик обох банків. Нині продовжується реорганізація мережі відділень обох фінансових установ і на сьогодні вже відкрито 5 нових відділень.
«Процес злиття процедурно, технологічно та організаційно досить складний. Проте ми впевнені, що результати нашої роботи нададуть нам та нашими клієнтам більше можливостей. Ми доклали всіх зусиль, щоб зробити процес переходу клієнтів ВіЕс Банку на обслуговування в Таскомбанк максимально зручним, простим і комфортним. Відкриваючи нові відділення ми пропонуємо нашим клієнтам також нову якість продуктів та обслуговування. Відтепер їм стануть доступні усі новинки та акції Таскомбанку, сучасні системи дистанійного обслуговування та якісний сервіс завдяки об’єднанню досвіду двох професійних команд банкірів», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу.
Нагадаємо, що 11 липня 2018 року Національний банк України дав дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання ВіЕс Банку до Таскомбанку за спрощеною процедурою.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас