Срібні монети-талісмани від Радабанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Срібні монети-талісмани від Радабанк

Особисті фінанси
128
Кожна монета Польського монетного двору являє собою унікальний витвір мистецтва, створений одним з найрозвиненіших технологічно монетних дворів світу, який щодня удосконалює свою майстерність.
Радабанк пропонує вам познайомитися з дивовижними срібними монетами-талісманами – Дерево щастя з розовим опалом, Дерево удачі та Дерево життя. Талісман, подарований дорогій людині, обов’язково стане джерелом позитивної енергії та своєрідним магнітом для щастя, удачі та благополуччя не лише фінансового, але й сімейного.
Дерево щастя, з якого за давньою китайською легендою сипалися золоті монети, з давніх давен вважається символом багатства та високого соціального статусу. Традиційно дерево щастя прийнято прикрашати дрібницями та круглими камінцями, що символізують монети. В центральній частині монети «Дерево щастя» знаходиться схожий на перлину опал, що наділяє талісман особливою силою.
Щоб привернути до життя дорогої людини удачу, подаруйте їй «Дерево удачі» Польського монетного двору – монету, викарбувану з 250 грамів чистого срібла, центр якої прикрашає фарфорова вставка з кольоровою обробкою. З таким талісманом удача не залишить свого власника ні на мить!
Для поціновувачів мистецтва Польський монетний двір також випустив монету «Дерево життя», натхненну картиною засновника модерну в австрійському живописі Густава Клімта. Верхня частина монети прикрашена відомим «Золотом Балтики» – польським янтарем. Це перша монета з серії «Золота загадка», в якій представлені монети за мотивами таких картин «золотого періоду» творчості Клімта, як «Золота Адель», «Поцілунок», «Медицина» та «Золота яблуня».
Срібна монета-талісман стане незабутнім та незвичайним подарунком для найдорожчих.
Придбати унікальні подарунки ви можете в наших відділеннях. Дізнатися вартість та переглянути весь каталог Польського монетного двору можна на нашому сайті або зв’язатись з контакт-центром за телефоном 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас