Банк Кредит Дніпро пропонує роздрібним клієнтам оновлені умови розміщення депозитів у іноземній валюті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Кредит Дніпро пропонує роздрібним клієнтам оновлені умови розміщення депозитів у іноземній валюті

Кредит&Депозит
169
Банк Кредит Дніпро покращив умови щодо розміщення депозитів у іноземній валюті для роздрібних клієнтів, запропонувавши їм привабливіші відсоткові ставки, а також можливість розміщувати грошові кошти на нові терміни – 7, 18 і 24 місяці. Максимальна прибутковість при цьому становить близько 5,7% для депозитів, розміщених у доларах США терміном 24 міс., і 3,7% – для вкладів у євро терміном 24 міс.
«Нововведення, що торкнулися наших депозитних пропозицій у іноземній валюті для роздрібних клієнтів, відповідають актуальним ринковим трендам і потребам вкладників, – каже Олександр Стецко, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Ми пропонуємо клієнтам вигідніші відсоткові ставки, можливість самостійно обирати терміни розміщення грошових коштів, зокрема й нестандартні. Крім того, клієнт також може самостійно визначитися щодо вибору каналу розміщення депозиту – чи то у відділенні, чи через систему інтернет-банкінгу FreeBank, що заохочується додатковими 0,2% до ставки. Мінімальна сума вкладу в валюті при цьому варіюється від 1000 доларів США або євро при відкритті депозиту в відділенні чи 100 доларів США або євро у разі віддаленого розміщення грошових коштів».
Виплата відсотків здійснюється щомісяця або в кінці терміну дії депозиту – за вибором клієнта. Передбачено автоматичну пролонгацію вкладу, яка може здійснюватися необмежену кількість разів під актуальну на дату пролонгації ставку. При бажанні вкладник може відмовитися від автоматичної пролонгації.
Детальніше ознайомитися з депозитними роздрібними пропозиціями Банку Кредит Дніпро можна за посиланням.
За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас