ПУМБ запустив оплату через Garmin pay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ запустив оплату через Garmin pay

Особисті фінанси
52
Скористатися платіжним сервісом «для активних людей» клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) зможуть з 17 серпня. Послуга доступна для власників карток Visa.
ПУМБ одним з перших підключив послугу безконтактної оплати за допомогою годинника Garmin. Цей сервіс розроблений спеціально для людей, які займаються спортом і користуються спеціальними девайсами для вимірювання пульсу, кількості кроків і т.п. Вперше про Garmin Pay світ почув минулої осені, і менш, ніж за рік до сервісу підключилися кілька десятків держав. Україна стала 21-ою країною, жителі якої зможуть розплачуватися годинниками.
«ПУМБ, як один з найбільш інноваційних банків, традиційно пропонує своїм клієнтам одними з перших скористатися останніми технічними новинками. Впевнений, оплати через Garmin Рay від ПУМБ будуть користуватися популярністю і вже скоро ми отримаємо хороші результати у вигляді кількості підключень та сум транзакцій», – прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту роздрібного бізнесу ПУМБ.
На активацію сервісу знадобиться кілька хвилин: спочатку необхідно встановити додаток Garmin Connect (доступно в Google Play / App Store), після чого синхронізувати смартфон з годинником і додати платіжні карти ПУМБ.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас