Водії змогли оцінити переваги оновленої автотраси Дніпро-Запоріжжя – Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водії змогли оцінити переваги оновленої автотраси Дніпро-Запоріжжя – Порошенко

Казна та Політика
924
Автомобілісти за минулі майже два місяці вже змогли гідно оцінити якість відремонтованої автодороги державного значення М-08, що з’єднує Дніпро і Запоріжжя, зазначає Президент України Петро Порошенко.
“Дніпро і Запоріжжя з’єднала нова якісна автодорога Н-08. Відтепер пересуватися між містами стало набагато комфортніше і швидше. Водії вже встигли оцінити якість нової автодороги”, – йдеться на сторінці П. Порошенко у соцмережі Facebook у повідомленні.
Разом з цим постом прикріплено півторихвилинне відео, в якому відображена поїздка оновленою автотрасою в прискореному режимі, знята з кабіни автомобіля.
Раніше на сайті Державного агентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”) повідомлялося, що 22 червня П. Порошенко відкрив рух на відремонтованій ділянці траси державного значення Н-08 “Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь”, яка об’єднує два промислові обласні центри – Запоріжжя і Дніпро.
Тоді ж Президент зазначив, що пріоритетним є завершення ремонту всієї траси в рамках реалізації Програми розвитку на 2018-2022 рр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас