Ідея Банк пропонує батькам акційний кредит «Шкільний» для підготовки дітей до школи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк пропонує батькам акційний кредит «Шкільний» для підготовки дітей до школи

Особисті фінанси
78
Перед початком навчального року Ідея Банк запускає особливий кредитний продукт «Шкільний» для батьків школярів, який передбачає надання кредитних коштів на суму від однієї до восьми тисяч гривень для підготовки дітей до школи.
Нова програма діятиме з першого серпня до тридцятого вересня поточного року, максимальний термін кредиту – 24 місяці.
Кредит «Шкільний» має мінімальну процентну ставку та не передбачає обов’язковість страхового платежу. У разі необхідності отримання додаткових до даної позики коштів, Ідея Банк також надає можливість оформити інший кредитний продукт без дострокової сплати щомісячного платежу за кредитом «Шкільний».
Детальніше з умовами нової програми можна ознайомитися на сайті Ідея Банк у розділі Кредити готівкою https://www.ideabank.ua/uk/private-clients/money-credit/shkilnyy/
Ідея Банк є одним із лідерів у роздрібному сегменті. Банківські продукти та послуги банку, сервіс і репутація відзначені численними нагородами численних національних конкурсів. У березні поточного року рейтинговий комітет рейтингового агентства «Кредит Рейтинг» прийняв рішення про підвищення довгострокового кредитного рейтингу Ідея Банк за національною рейтинговою шкалою до рівня «uaAA-», прогноз стабільний. Даний рівень кредитного рейтингу став найвищим за всю історію діяльності Ідея Банк на фінансовому ринку України.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас