СГ "ТАС" очолила рейтинг МТСБУ за сумою виплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" очолила рейтинг МТСБУ за сумою виплат

Особисті фінанси
208
Моторне (транспортне) страхове бюро України оприлюднило звіт про результати роботи ринку обов’язкової «автоцивілки» в ІІ кварталі.
Отже, які свідчить статистика, середній строк врегулювання страхових вимог за полісами ОСЦПВ про відшкодування шкоди, заподіяної майну, в квітні – червні склав 89 днів, що на чотири дні більше, ніж в І кварталі.
При цьому лише у 22 страховиків з усіх членів МТСБУ середній строк врегулювання не перевищує максимальний, згідно з законом, термін відшкодування збитків – 90 днів з дати подання заяви на виплату. Варто відзначити, що Страхова група «ТАС» увійшла до «трійки» лідерів рейтингу МТСБУ за оперативністю виплат – термін відшкодування збитків компанією складає 63 дні!
Чільне місце серед лідерів ринку СГ «ТАС» посіла й за показником кількості укладених протягом ІІ кварталу договорів страхування обов’язкової цивільно-правової відповідальності автовласників: за три місяці страховиком було оформлено 257 тисяч полісів «автоцивілки», обсяг премій за якими склав 131,229 млн грн.
Водночас за сумою виплат, здійснених за полісами ОСЦПВ, Страхова група «ТАС» продовжує утримувати безперечне лідерство – протягом квітня – червня страховиком було відшкодовано потерпілим 51 млн грн, що є найвищим показником на ринку.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас