Магазини "Алло", інтернет-магазини "Алло" та "27.ua" приєднались до мережі магазинів-партнерів ПУМБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Магазини "Алло", інтернет-магазини "Алло" та "27.ua" приєднались до мережі магазинів-партнерів ПУМБ

Особисті фінанси
193
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує своїм клієнтам ще більше переваг та підключає до програми Партнерської розстрочки* більш ніж 490 магазинів «Алло» по всій Україні, інтернет-магазин «Алло» та інтернет-магазин «27.ua» мережі «Епіцентр».
Власники кредитних карт «ВсеМожу» та «soloМандри» зможуть скористатися автоматичним сервісом оформлення розстрочки* при купівлі товарів в магазинах-партнерах.
Придбання товару у розстрочку* – це поділ суми покупки на рівні частини (щомісячні платежі) залежно від строку кредиту та з урахуванням нарахованих платежів банку за користування кредитними коштами та комісії.
У магазинах мереж «Алло», «Comfy», «Rozetka», «Ельдорадо», «Епіцентр», «Нова Лінія», «Фокстрот», «Цитрус», а також в інтернет-магазинах «Алло», «27.ua», «Rozetka», «Ельдорадо», «Фокстрот» при оплаті покупки вартістю понад 500 грн. кредитною карткою «ВсеМожу» чи «soloМандри», клієнти ПУМБ отримають розстрочку* автоматично. Це допоможе суттєво зекономити час на оформлення кредиту, адже більше не потрібно заповнювати договори та інші документи.
Детальну інформацію про умови розстрочки та перелік магазинів-партнерів розміщено у відповідних розділах: ВсеМожу та soloМандри
*Під розстрочкою мається на увазі надання кредиту на спеціальних умовах для придбання товарів.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас