Виплата СГ "ТАС" за пошкоджений причіп перевищила 1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплата СГ "ТАС" за пошкоджений причіп перевищила 1 млн грн

Особисті фінанси
17
Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС», перерахувавши понад мільйон гривень своєму клієнтові за розбитий в ДТП причеп марки Schmitz.
Інцидент, який пізніше було визнано страховою подією, стався в Польщі. Водій автомобіля Chevrolet, що їхав в потоці за вантажівкою з причепом, вирішив обігнати велику машину. Але не впорався з керуванням, внаслідок чого його автівку занесло і вона врізалася в Schmitz, який від потужного удару перекинувся в кювет. В результаті зіткнення було серйозно пошкоджено правий бік причепа. При цьому обсяг збитків власника застрахованого транспортного засобу, за висновком експертів, склав 1 040 693 грн.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, врегулювала страховий випадок, виплативши своєму клієнтові належне за укладеним договором Правильне КАСКО страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків.
Нагадаємо, за статистикою, на договори автострахування припадає левова частка всіх виплат Страхової групи «ТАС». Так, протягом І півріччя компанією було відшкодовано збитків на загальну суму 256,92 млн грн, з яких 217,18 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою», а також договорами страхування наземного транспорту. Зокрема за полісами ОСЦПВ протягом січня – червня СГ «ТАС» відшкодувала потерпілим 92,65 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 71,05 млн грн. Відповідно, виплати за договорами КАСКО за шість місяців склали 53,48 млн грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас