Купюри номіналом нуль євро виявилися популярними в Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Купюри номіналом нуль євро виявилися популярними в Німеччині

Світ
1643
Банкноти номіналом нуль євро, випущені до 200-річчя Карла Маркса в його рідному місті Трірі, користуються несподівано високим попитом.
Продано вже понад 100 тис. примірників сувенірних євро з портретом німецького філософа, соціолога і економіста, пише Сьогодні.
“Купюри, які можна придбати за три євро, користуються підвищеним попитом. Ніхто не очікував, що вони будуть такими популярними”, – заявив керуючий Trier Tourismus und Marketing, що займається поширенням сувенірної продукції в Трірі, Ганс-Альберт Беккер.
Банкноти розійшлися вже більш ніж у 40 країнах. Особливо охоче їх купують в Азії: лише в Китай було відправлено близько 25-30 тис. штук. Зокрема, їх замовляють фірми як подарунки співробітникам.
Мінімальний обсяг замовлення становить п’ять банкнот. Вартість пересилки замовлення вагою не більше ніж 50 грам становить два євро. Фіолетові банкноти номіналом нуль євро і розміром трохи більше за 20-єврову купюру дуже схожі на справжні гроші, видрукувані на захищеному від підробок папері з водяними знаками, голограмами, мідними смугами й індивідуальними серійними номерами з 10 знаків.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас