Заступник голови райвідділу Нацполіції в Одесі брала хабарі золотом і валютою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заступник голови райвідділу Нацполіції в Одесі брала хабарі золотом і валютою

Кримінал
1250
В Одесі Служба безпеки України затримала на хабарі чиновника райвідділу Нацполіції.
Про це повідомила прес-служба відомства.
“В рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці провели санкціонований обшук у робочому кабінеті чиновниці і виявили грошові кошти загальною сумою майже 4 тисячі американських доларів США та 15 виробів із золота”, — наголошується в повідомленні.
Правоохоронці встановили, що, використовуючи службове становище, заступник голови райвідділу — керівник слідчого відділу систематично вимагала неправомірну вигоду від фігурантів справ для прискорення слідства, завершення досудового розслідування в їхніх інтересах і направлення матеріалів до суду.
Оперативники спецслужби затримали підполковника поліції в центрі міста під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 3 тисяч доларів США. За вказану суму зловмисниця обіцяла потерпілому сприяння у справі стосовно шахрайства – завершити слідство і направити матеріали до суду.
Зараз вирішується питання про оголошення затриманій про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.
Тривають слідчі дії щодо встановлення інших епізодів протиправної діяльності.
Операція з викриття хабарниці проводилася спільно з регіональним підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Одеського гарнізону.
Раніше Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про “хет-трик дня” — протягом 9 серпня правоохоронці затримали трьох вищих посадових осіб силових та фіскальних органів на фактах корупції — хабарах 50 тис. і двічі по 20 тис. доларів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас