Конкурент Uber в Китаї спрямує на розвиток автосервісів $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конкурент Uber в Китаї спрямує на розвиток автосервісів $1 млрд

Фондовий ринок
92
Didi Chuxing Technology, найбільша в Китаї компанія з пасажирських перевезень, оголосила про намір направити $1 млрд на розвиток власних автосервісів в рамках масштабного ребрендингу, проведеного у зв’язку з підготовкою до первинного публічного розміщення (IPO).
Загальна вартість наданих сервісами Didi послуг (GMV), включаючи автолізинг, техобслуговування автомобілів та послуги автозаправних станцій, зросла порівняно з квітнем 2018 року з 37 млрд юанів ($5,4 млрд) до 60 млрд юанів ($8,76 млрд) на поточний момент. Ці сервіси будуть об’єднані у нову компанію Xiaoju Automobile Solutions Co., йдеться в повідомленні Didi.
«Грунтуючись на нашому сервісі, що налічує до 30 млн водіїв Didi, ми будемо прагнути до створення провідної універсальної платформи для авторішень, здатної завоювати довіру клієнтів», — заявив Кевін Чен (Kevin Chen), який очолив Xiaoju.
За словами поінформованих джерел, рішення про реструктуризацію та інвестування пов’язане з підготовкою Didi до рекордного IPO, нібито наміченого на наступний рік. Втім, китайський гігант поки що не підтвердив плани з проведення первинного розміщення.
IPO компанії Didi може стати одним з найбільших за останні роки з урахуванням того, що в ході останнього раунду фінансування в 2017 році її ринкову вартість оцінили в $56 млрд.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас