Facebook домовляється з банками про доступ до фінансових даних їхніх клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook домовляється з банками про доступ до фінансових даних їхніх клієнтів

Фондовий ринок
423
Компанія Facebook веде переговори з кількома великими фінансовими установами США про можливості поєднання грошових облікових записів клієнтів з їхніми обліковими записами у Messenger.
Про це повідомило американське інформагентство Reuters.
“Компанія Facebook Inc (FB.O) заявила в понеділок, що веде переговори про поглиблення зв’язків з банками і фінансовими установами, підкресливши, що це може допомогти компаніям поліпшити обслуговування своїх клієнтів”, – наголошується в повідомленні.
У компанії глобальної соцмережі, зокрема, відзначили, що після переговорів користувачі таких фінансових установ, як PayPal, Citibank і American Express можуть зв’язати свої фінансові рахунки з власним акаунтом у Facebook Messenger і спілкуватися зі службою підтримки клієнтів.
Водночас, за інформацією The Wall Street Journal, компанія Facebook, зі свого боку, просить банки поділитися докладною фінансовою інформацією про клієнтів, включаючи карткові операції і залишки на рахунках. У зв’язку з цим у Facebook уточнили, що мова йде тільки про тих користувачів, які користуються цими послугами.
“Важливою частиною цих партнерських стосунків є збереження інформації людей у безпеці і таємниці”, – відзначили в компанії.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас