Міжнародна система грошових переказів «ІнтелЕкспрес» оновила ліцензію відповідно до нових вимог і регуляцій Євросоюзу (PSD 2) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародна система грошових переказів «ІнтелЕкспрес» оновила ліцензію відповідно до нових вимог і регуляцій Євросоюзу (PSD 2)

Фондовий ринок
201
30 липня поточного року міжнародна система грошових переказів “ІнтелЕкспрес”, яка діє в Європі під статусом уповноваженої платіжної установи (API – Authorized Payment Institution), оновила ліцензію відповідно до нових регуляцій (PSD2 – Payment Services Directive 2), ухвалених у Євросоюзі.
Нові вимоги були розроблені Європейським союзом і мають на меті встановлення високих стандартів для фінансових установ, зареєстрованих на території Євросоюзу. Всі платіжні організації Європейського Союзу зобов’язані дотримуватися високих стандартів PSD 2.
Система «ІнтелЕкспрес» успішно виконала ці вимоги і тим самим зберегла право розвивати і доповнювати спектр фінансових послуг, а також розширювати географію власних пунктів обслуговування по всьому ЄС і підключати агентів до системи.
«ІнтелЕкспрес» є міжнародною системою грошових переказів, яка була заснована в 2006 році й наразі представлена в багатьох країнах світу власними пунктами обслуговування, а також мережею банків-партнерів та інших фінансових організацій та агентів.
Система «ІнтелЕкспрес» зареєстрована в Національному банку України в 2011 році й активно розширює партнерську мережу на території України. Крім цього система зареєстрована в інших країнах Європи і колишнього Радянського Союзу.
«ІнтелЕкспрес» – це стабільна фінансова організація, яка пропонує різні фінансові послуги сотням тисяч користувачів, зокрема, здійснюючи грошові перекази в понад 70 країн світу.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас